Maarten (Senior Supply Chain Planner)

Maarten is een ervaren Supply Chain professional met een achtergrond in het managen van voorraad niveaus en de Supply Chain, het automatiseren van warehousing en het data gedreven verbeteren van processen. Bij zijn huidige werkgever is Maarten begonnen als Supply Chain Manager, na de overname van deze organisatie is zijn huidige functie Senior Supply Chain Planner & key user van Microsoft D365. Daarnaast is hij projectleider bij de implementatie van het Slim 4 systeem. Hij heeft ervaring in voorraadplanning, onderhoudsplanning en het adviseren van de productieplanning, daarnaast heeft hij bij zijn huidige werkgever mede de Supply Chain afdeling opgezet. Maarten is op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat hij in zijn huidige functie als Planner minder operationele beslisbevoegdheid heeft. In de nieuwe organisatie (na overname) is een ander soort overleg nodig. Bij voorgaande werkgever heeft Maarten kennis opgedaan van Sales & Operations Execution, hij verdiept zich momenteel in Sales & Operations Planning. 

Als professional is Maarten op zoek naar een functie waar hij projectmatig te werk kan gaan. Hij kan data gericht werken en gaat programma optimalisatie niet uit de weg. Hij ziet zichzelf in een rol als Supply Chain Manager van een klein team, waar hij dit team mee kan nemen in de lange termijn doelstellingen van de organisatie. Een rol als Senior Planner ziet hij zichzelf ook vervullen. 

Maarten is 36 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.200,- bruto op basis van een 40-urige werkweek. 

Werkzaamheden

  • Werken in productteams, verantwoordelijk voor de productieplanning;
  • Verantwoordelijk voor de bezettingsgraad- en onderhoudsplanning;
  • Keyuser Microsoft D365;
  • ERP implementatie;
  • Projectleider Slim4.

Functie

Senior Supply Chain Planner

Leeftijd

42

Woonplaats

Uithoorn

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Power Bi, Power Query, Slim 4, Dynamics 365, Microsoft Ax. 2009, Microsoft Office, Azure devops.